Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele ales după scandalul de la PNL Timişoara, Raul Ambruş: Ședinţa a îndeplinit toate condiţiile statutare, şi a fost întrunit cvorumul

psnews.ro
PNL

Preşedintele ales după şedinţa cu scandal de la PNL Timişoara, Raul Ambruş, a arătat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că şedinţa a îndeplinit toate condiţiile statutare şi că a fost întrunit cvorumul.

În urma alegerilor din cadrul CCL PNL Timişoara, după respectarea tuturor paşilor statutari, comisia de numărare, a prezentat următoarele rezultate: Preşedinte: Ambruş Raul; Prim-vicepreşedinte: Diaconu Dan, Radu Adrian; Vicepreşedinţi: Colhon Adrian, Mariş Daniela Mirela, Miclăuş Cristian Daniel, Telteu Mirel, Nastasiu Mihai, Panici Caiţa, Sîrbu Nicuşor Alin, Valcovici Mihaela; Membrii birou: Dobrescu Raluca, Doţ Octavian Viorel, Faur Adrian Constantin, Grosariu Adina Ramona, Iacobici Sorin Vasile, Mateuţ Ioan Alexandru, Onofrei Mihnea, Păun Nicoleta, Pavlovici Cosmin, Pîrva Cantemir, Munteanu Adina Mihaela, Gheroghe Rareş Gelu, Dragomir Claudiu, Hotico Livian, Christodorescu Ruxandra; Trezorier: Şerpe Emil”, a scris Ambruş pe pagina sa de Facebook.

Raul Ambruş a mai arătat că şedinţa a fost una statutară, informează News.ro.

Mulţumesc tuturor membrilor, pentru prezenţa la CCL PNL Timişoara. Şedinţa a îndeplinit toate condiţiile statutare privind desfăşurarea lucrărilor, cvorumul a fost întrunit, iar şedinţa a urmat toţi paşii statutari de la început, până la sfârşit!”, a mai scris Ambruş.

Alegerile pentru conducerea PNL Timişoara au fost programate sâmbătă, însă taberele celor doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte, Raul Ambruş şi Cosmin Tabără, nu s-au înţeles din cauza numărului delegaţilor prezenţi. Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica a anunţat că suspendă alegerile şi a părăsit sala alături de susţinătorii lui Cosmin Tabără. În sală au rămas, totuşi, susţinătorii lui Raul Ambruş care au format o nouă comisie de alegeri şi astfel l-au ales pe Ambruş lider al PNL Timişoara.

Alin Nica a declarat ulterior că vor urma măsuri de sancţionare în filială, chiar excluderi din partid, după scandalul de la conferinţa de alegeri a PNL Timişoara. Nica a mai anunţat că va face şi plângeri penale după ce a dispărut inclusiv ştampila partidului şi a anunţat excluderi din PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.