Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele CJ Neamț va dona jumătate din salariul său, pe toată durata pandemiei de coronavirus

facebook.com
Ionel Arsene

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a anunţat, joi, că va dona jumătate din salariul său, pe toată durata pandemiei de coronavirus.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ionel Arsene a spus că se solidarizează astfel cu cei care trec prin momentele grele cauzate de acest virus, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Odată cu Victor Costache, și spitalele private fac un pas în spate, în plină pandemie: Persoanlul non-critic, băgat în șomaj tehnic

"Ca măsură a înţelegerii şi conştientizării momentului, vă anunţ, dragi nemţeni, că începând chiar din această zi, pe toată perioada pandemiei, donez jumătate din salariul de preşedinte al Consiliului Judeţean, celor aflaţi în nevoie, în bătălia cu acest virus, a uşurării greutăţilor nemţenilor noştri, aflaţi în dificultate. E un mic ajutor pentru cei aflaţi în suferinţă, dar mai mult e o rugă şi o mulţumire la Bunul Dumnezeu pentru sănătatea noastră", a spus Ionel Arsene.

Preşedintele CJ Neamţ a făcut un apel la "omenie" şi i-a rugat pe oameni să se alăture în sprijinul şi suportul locuitorilor din judeţ aflaţi în suferinţă din cauza acestui virus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.