Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, s-a plâns de faptul că mafia îl împiedică să facă renovări la stadion

superteri Napoli

Preşedintele clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, s-a plâns de faptul că mafia îl împiedică să facă renovări la stadionul din sudul Italiei, informează lefigaro.fr, citat de news.ro.

Prezent la o ceremonie de omagiu lui Diego Maradona, preşedintele clubului Napoli a vorbit despre stadionul care poartă numele legendei argentiniene de la moartea acesteia, în noiembrie 2020.

Construită în 1959, această arenă sportivă de 55.000 de locuri merită câteva renovări, dar preşedintele Napoli, Aurelio De Laurentiis, nu reuşeşte să ducă la îndeplinire acest proiect. "În Anglia, există cel mai bun fotbal din lume, cu cele mai funcţionale stadioane şi cu legile care scot huliganii din acţiune", a spus el.

"Dar nu poţi face acelaşi lucru cu mafia, cu Camorra şi cu Ndrangheta. E ceva mai complicat. Ai nevoie de o capacitate de adaptare pe care a avut-o tatăl meu şi care aparţine şi napolitanilor", a adăugat De Laurentiis.

Preşedintele clubului italian poartă negocieri cu primarul oraşului, dar deocamdată nu pare să se fi ajuns la un acord.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.