Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Emmanuel Macron intenţionează să viziteze zone afectate de incendiile de vegetaţie din sud-vestul Franţei

Agerpres
Emmanuel Macron

Preşedintele Emmanuel Macron intenţionează să se deplaseze miercuri în zone din sud-vestul Franţei afectate de incendiile masive de vegetaţie, afirmă oficiali de la Paris citaţi de cotidianul Le Figaro.

Ca reacţie la o scrisoare trimisă de preşedinţii departamentelor franceze Gironde şi Landes, unde incendiile de vegetaţie au afectat aproximativ 20.000 de hectare de teren, preşedintele Emmanuel Macron a semnalat prin consilieri că se va deplasa miercuri în zonele calamitate.

Preşedintele Franţei vrea să demonstreze solidaritatea cu localnicii afectaţi de incendii şi să susţină echipajele de pompieri mobilizate pe teren, potrivit Mediafax.ro.

"De mai mult de o săptămână, mobilizarea, solidaritatea, angajamentul tuturor forţelor vii ale naţiunii trimise pe teren pentru stingerea incendiilor sunt exemplare. Preşedintele a discutat din nou despre situaţie marţi dimineaţă, în prezenţa prim-ministrului, a ministrului de Interne, a ministrului Forţelor Armate şi a directorilor pentru Securitatea civilă şi Gestionarea crizelor", a comunicat Palatul Élysée.

După vizita în regiunile afectate de incendii, care nu era programată şi a fost decisă în regim de urgenţă, Emmanuel Macron va merge joi în departamentul Hautes-Pyrénées.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.