Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Federației Industriei Hoteliere, Cătălin Ile, susține că măsurile de relaxare anunțate pentru 1 iunie reprezintă un pas timid, dar încurajator

antena3.ro
camera hotel

Președintele Federației Industriei Hoteliere, Cătălin Ile, susține că măsurile de relaxare anunțate pentru 1 iunie reprezintă un pas timid, dar încurajator pentru acest sector. El spune că redeschiderea teraselor le va permite hotelierilor să primească turiști, anunță MEDIAFAX.

După anunţarea noilor măsuri de relaxare începând cu 1 iunie, hotelierii spun că acestea au fost aşteptate şi negociate cu autorităţile.

„E un pas mic înainte, dar un pas înainte, care ar putea să ducă, dacă va fi urmat şi de alţi paşi pe măsură, la o deschidere a turismului. Deocamdată e un pas timid, un pas prudent, dar care e încurajator pentru noi pentru a deschide sezonul”, a declarat Cătălin Ile, preşedinntele Federaţiei Industriei Hoteliere din România.

Citește și: Ministrul Justiției, reacție după decizia CSM: ‘La fel voi proceda și data viitoare’

Redeschiderea teraselor le va permite hotelierilor să primească turişti.

„Dăm drumul la terase, deja activitatea noastră a hotelierilor se poate desfăşura pe alte coordonate. Putem să le facem un mic dejun pe terase, putem să-i servim cu o cină, să-i servim cu un prânz”, a spus Cătălin Ile.

Totuşi, redeschiderea efectivă a turismului în România ar putea avea loc abia din 15 iunie. Hotelierii aşteaptă permisiunea de a deschide piscinele exterioare, deschiderea restaurantelor în interior, dar şi alte condiţii de transport al turiştilor cu autocarele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.