Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu: 'Avem contract cu un selecţioner nu vom contacta altul şi plus de asta avem mare încredere în Cosmin Contra'

Ziua de Constanta
Razvan Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că are încredere în selecţionerul Cosmin Contra, subliniind că oficialii federali nu vor contacta un alt antrenor atât timp cât se află sub contract cu actualul tehnician, potrivit news.ro.

Citește și: Klaus Iohannis anunță! ‘Doamna Viorica Dăncilă, refuză să înțeleagă că odată cu pierderea calității de prim-ministru a pierdut și orice legitimitate de a mai face vreo propunere pentru poziția de comisar european’

"Cosmin Contra este foarte încrezător în calificare. Meciul cu Suedia este capital, trebuie să-l câştigăm şi apoi sigur nu ne vom încurca în Spania. Este un interes foarte mare pentru meciul cu Suedia, sigur va fi cu casa închisă. Atât timp cât avem contract cu un selecţioner nu vom contacta altul şi plus de asta avem mare încredere în Cosmin Contra că ne va duce la Euro-2020", a declarat Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Meciul România – Suedia, din preliminariile Euro-2020, se va disputa în data de 15 noiembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.