Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu: 'Protocolul medical astăzi este unul bun. Dacă am introduce o astfel de testare am duce la un blocaj'

Ziua de Constanta
Razvan Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, că actualul protocol cu privire la testarea jucătorilor pentru coronavirus este unul bun, el precizând că dacă s-ar impune testarea din şapte în şapte zile s-ar ajunge la un blocaj, potrivit news.ro.

“Am văzut o altă poziţie LPF, că testarea ar trebui să fie din şapte în şapte zile. Noi considerăm că protocolul medical astăzi este unul bun. Dacă am introduce o astfel de testare am duce la un blocaj. Nu avem laboratoare suficiente pentru testele Covid”, a spus Burleanu.

Citește și: Ultimă oră! Traian Băsescu face praf, în direct, alianța PNL-USR-PLUS: ‘Alianța marxisto-liberală’

Răzvan Burleanu a menţionat că în acest moment costul crizei legate de pandemia de coronavirus este suportat de eşaloanele inferioare. “Vom avea nevoie de cel puţin cinci milioane de euro doar pentru aceste două eşaloane, liga a doua şi a treia. Dacă adăugăm şi celelalte competiţii, vorbim de alte 20 de milioane. Costul în acest moment al crizei este suportat de cluburile din eşaloanele inferioare, nu de cluburile din Liga I. Aceasta este criza pe care va trebui să o gestionăm în perioada următoare. Este nevoie de o intervenţie pe protocolul medical. În acelaşi timp avem nevoie să putem să vorbim de alţi indicatori, ca această pandemie să fie ţinută sub control”, a adăugat preşedintele FRF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.