Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Ligii spaniole de fotbal avertizează cu privire la consecinţele încălcării regulilor, impuse în contextul combaterii pandemiei

Preşedintele Ligii spaniole de fotbal (La Liga), Javier Tebas, a avertizat joi cu privire la consecinţele încălcării de către jucători a regulilor impuse în contextul combaterii pandemiei de coronavirus, după ce mai mulţi fotbalişti au fost surprinşi ignorând măsurile decise de autorităţi, scrie dpa.

Fundaşul echipei FC Barcelona, Nelson Semedo, a fost obligat să se antreneze singur după ce a participat la un eveniment care a reunit peste 20 de persoane la Castelldefels, în timp ce patru componenţi ai echipei FC Sevilla au luat parte, în luna mai, la o petrecere unde nu s-a respectat distanţarea socială, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan: Undeva la 36% din populație mai susține restricțiile. Poate fi tragic pentru un partid .

''Dacă aceste reguli vor mai fi încălcate, până la urmă jucătorii echipelor din La Liga vor trebui băgaţi în carantină împreună. Ne gândim că ar fi singura soluţie în cazul în care regulamentele impuse nu vor fi respectate. Am avut în vedere acest lucru şi înainte dar văzând că fotbaliştii şi cluburile respectă protocoalele am renunţat. Însă vom reveni la această idee dacă vor fi mereu jucători care nu iau în considerare măsurile introduse. Orice încălcare a legilor dăunează La Liga şi oamenilor, în general'', a spus Tebas.

După evenimentul unde a fost prezent, Semedo a fost testat pentru coronavirus împreună cu toţi colegii săi de la FC Barcelona. Dacă rezultatele vor fi negative, el va putea relua antrenamentele colective.

La Liga, oprită la jumătatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus, se reia joi 11 iunie, cu derby-ul andaluz dintre Sevilla FC şi Betis Sevilla.

FC Barcelona, campioana en titre a Spaniei şi liderul clasamentului înaintea întreruperii competiţiei, urmează să revină pe teren sâmbătă, când va înfrunta în deplasare echipa Mallorca, ocupanta locului 18.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.