Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele lui Liverpool FC a confirmat că proprietarii iau în calcul vânzarea clubului de fotbal

www.wallpapersxl.com
Liverpool

Preşedintele lui Liverpool FC, Tom Werner, a confirmat că proprietarii clubului englez de fotbal, Fenway Sports Group (FSG), iau în calcul vânzarea acestuia, însă ar putea păstra controlul "pentru un timp", informează DPA, potrivit Agerpres.

Presa a anunţat în această lună că FSG, care deţine clubul Liverpool din 2010, este dispus să cedeze controlul asupra acestuia, dacă va găsi un cumpărător.

În primele sale comentarii publice despre acest subiect, Werner a declarat pentru Boston Globe: "Explorăm o vânzare, dar nu este nicio urgenţă, nu avem niciun termen, în ceea ce mă priveşte, lucrurile merg ca de obicei. Un rezultat ar putea fi ca noi să continuăm să administrăm clubul pentru un timp."

Sam Kennedy, partener FSG, a dezvăluit de asemenea că a existat un interes semnificativ atât din partea potenţialilor investitori care doresc să cumpere clubul, cât şi din partea celor care doresc să devină acţionari minoritari.

"Sunt primele zile în ceea ce priveşte explorarea posibilităţilor de a investi la Liverpool", a spus Kennedy. "A existat mult interes din partea a numeroşi potenţiali parteneri care iau în calcul să investească la club", a adăugat el.

În 2010, FSG, care se numea atunci New England Sports Ventures, a cumpărat clubul Liverpool cu 300 de milioane de lire sterline.

Forbes evaluează acum clubul la aproximativ 3,5 miliarde de lire sterline, iar o liră sterlină slabă face clubul din Premier League mai atractiv pentru investitorii străini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.