Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele partidului de guvernământ din Moldova, atac dur la bașcanul Găgăuziei: Dimineața este pro-Europa, seara este pro-Rusia

Parlamentul Republicii Moldova
Igor Grosu

Liderul PAS, Igor Grosu, a acuzat-o pe guvernatoarea Găgăuziei de inconsecvență politică, el „preferând să interacționeze” cu altfel de politicieni.

„Interesul poartă fesul, dar atât Ankara, cât și Bucureștiul, și ambasadorii sunt oameni foarte inteligenți și pot face concluzii”, a declarat președintele Parlamentului la postul de televiziune Prime.

„Prefer să interacționez cu politicieni care sunt consecvenți și nu azi îs proeuropeni, dimineața așa s-au trezit, apoi s-au dus la o activitate unde e celălalt vector și repede a devenit pro-Vest.

Cel care dimineața e proeuropean, la amiază pro-Turcia și seara la o recepție e pro-Rusia, apoi se întâlnește cu ambasadorul României și afișează o românitate debordantă… interesul poartă fesul.

Ankara, și Bucureștiul, și ambasadorii sunt oameni foarte inteligenți și pot face concluzii”, a declarat liderul PAS.

Irina Vlah este la finalul celui de-al doilea mandat de Guvernator al Găgăuziei și nu mai poate candida pentru următorul. În ultimul an, bașcana s-a activizat politic, iar unele voci spun că s-ar pregăti de politică la nivel național.

Recent, Vlah a avut o întrevedere cu președintele Turc, Erdogan, pe care l-a invitat la Comrat, iar Executivul din Găgăuzia anunță deseori despre întâlnirile și discuțiile guvernatoarei cu ambasadorii străini, acreditați în Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.