Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Partidului Ecologist îi cere demisia lui Nicușor Dan: 'Gafele incredibile ale acestui Bulă de București continuă'

Facebook
Danut Pop

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, solicită demisia lui Nicușor Dan, în urma achiziției a 100 de tramvaie care nu încap pe peron.

“Nicușor Dan ar trebui să fie personaj de bancuri, nu primar. Gafele incredibile ale acestui Bulă de București continuă. Tocmai a achiziționat pe banii bucureștenilor 100 de tramvaie care nu încap pe peron. A dat 200 de milioane de euro pe ele, din banii bucureștenilor, evident.

Personajul ar trebui să-și dea DEMISIA urgent, și el și toți cei responsabili de bătaia asta de joc la adresa banului public. Fiecare bucureștean pierde câțiva lei buni din cauza incompetenței lui Nicușor și a celor din gașca lui de hoți. Modificarea refugiilor îi va costa pe bucureșteni încă alți 8 milioane de lei. Tramvaiele astea nu încap nici măcar pe linia lui 41, care este cea mai tranzitată rută. Cum au gândit când au făcut o astfel de achiziție numai ei știu.

Asta este dovada vie că Nicușor Dan are în mod clar probleme mari de raportare la realitate...

Știți cel mai tare banc al momentului? Bulă de București mai vrea încă un mandat!" a declarat Dănuț Pop.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat luni livrarea primului tramvai din lotul celor 100 achiziţionate.

”Azi a plecat de la Arad spre Bucureşti primul tramvai din lotul celor 100 achiziţionate de Primăria Capitalei. După probele tehnice, acesta va circula pe linia 41”, a scris, luni, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Potrivit acestuia, până la sfârşitul anului, vor fi livrate încă 16 tramvaie.

Este vorba despre tramvaie din gama de 36 metri, care vor avea podeaua complet coborâtă, minim 5 uşi duble, dotate cu echipament de climatizare destinat asigurării atât a aerului condiţionat, cât şi a încălzirii.

”Mulţumim colaboratorilor de la Astra Vagoane Călători pentru seriozitate şi pentru promptitudinea livrării”, a mai transmis primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.