Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PER, despre refuzul USR de a intra la guvernare: 'Ipocriților, renuntați la mandatele de parlamentari și așteptați anticipatele'

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Preşedintele Partidului Ecologist Român, Dănuţ Pop, consideră că Dan Barna şi Dacian Cioloş, pe care îi numeşte "doi măscărici", s-au făcut de râs în conferinţa de presă de luni. "Este incredibil egoismul lor politic și, trebuie condamnat și aspru sancționat electoral, modul în care aceștia fraieresc românii prin argumentele pe care le lansează pentru evitarea guvernării", afirmă Pop, într-un comunicat de presă.

"Adică, ori vorbim despre persoane cu capacități mintale reduse, care nu înțeleg Constituția României, dar pentru asta există consilieri care să îi trezească la realitate, ori avem de-a face cu persoane care mimează prostia golănește, cu scopul de a ascunde propriului electorat că în realitate, ei fug de responsabilitatea guvernării pentru că nu au soluții și se tem să nu gafeze din nou, ca în 2016. Câtă demagogie ieftină, să îți dai cu părerea vis-a-vis de situația guvernamentală și tu să fugi ca dracu’ de tămâie ?! Nu erați voi salvatorii României, ipocriților?

Să behăi luni de zile că vrei să plece actualul guvern și când, în sfârsit, se pune această discuție, tu să schimbi placa și să o dai în diverse! Să pretinzi astăzi confortul majorității parlamentare este utopic dar explicabil pentru niște amatori fricoși ca cei de la USR- Plus care, folosesc această chichiță ca paravan pentru a-și ascunde fuga de responsabilitate. Chiar Dacian Cioloș a recunoscut că guvernarea din 2016 nu a fost bună pentru români și România, motiv pentru care nu sunt dispuși să se avânte într-o posibilă formulă guvernamentală. Un alt argument nostim este refuzul de negociere cu PRO-România pe motiv că este compus din foști pesediști sau cu Alde, pe motiv că au fost părtași la guvernarea cu PSD. Ori în 2016, Cioloș și câțiva colegi din USR- Plus au stat fix la aceeași masă cu Dragnea și Zgonea, așa cum fotografiile conferințelor de presă o dovedesc. Iată cum Dan Barna face din nou pe prostul sau nu își dă seama cu cine s-a aliat!

Dincolo de imbecilitățile lansate de această grupare politică, realitatea este una simplă: cei care se cred și se dau salvatori ai României, nu vor să-și dea testul guvernării cand au această ocazie, deși pentru asta au cerut votul la europarlamentare! Astfel, aspiranții marelui ciolan bugetar ar trebui să renunțe în bloc la mandatele de parlamentari (că tot vor anticipate), sperând noi că cei care urmează pe listele USR- Plus au mai mult sânge în instalație și nu vor acuza lipsa legitimității în rezolvarea problemelor României de astăzi", se mai arată în comunicat de presă al PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.