Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş: 'Va candida reprezentantul dreptei împotriva candidatului stângii, al vechiului Partid Comunist'

Youtube
cristian chirtes

Preşedintele PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş, a declarat duminică seara, după anunţarea rezultatelor sondajelor efectuate la ieşirea de la urne, că românii au votat pentru o Românie care să fie respectată în Europa şi în lume şi că asta se datorează, în primul rând, şi acţiunilor preşedintelui Klaus Iohannis, informează Agerpres.

Citeste si: Ion Cristoiu anunță cu cine a votat în primul tur la prezidențiale

"Sunt rezultate pe care le-am aşteptat în privinţa candidatului Klaus Iohannis, este o victorie importantă pentru PNL şi mai ales pentru tot ce înseamnă un proiect serios, votat de milioane de români, atât din ţară cât şi din străinătate. Bătălia nu s-a încheiat aici, această campanie electorală, în următoarele două săptămâni, va fi destul de importantă, vom mobiliza din nou tot electoratul de dreapta şi nu numai, prezentând în continuare proiectul candidatului nostru, Klaus Iohannis, în ceea ce priveşte viitorul României. Românii au votat pentru o România normală, au votat pentru o Românie care să fie respectată în Europa şi în lume şi asta se datorează, în primul rând, şi acţiunilor preşedintelui care în ultimii 5 ani a fost printre singurii care au apărat România faţă de această ciumă roşie, PSD. Cred că românii au dat un semnal încotro doresc să se îndrepte România, spre Uniune Europeană, spre ceea ce înseamnă NATO şi parteneriatul strategic cu SUA", a declarat Cristian Chirteş.

Liderul PNL Mureş a precizat că în următoarele două săptămâni campania electorală va continua, iar România va avea preşedintele pe care îl merită.

"De mâine din nou la muncă şi peste două săptămâni România va avea un preşedinte aşa cum merită, un preşedinte pe care noi, Partidul Naţional Liberal, îl susţinem pentru următorii cinci ani. Cer din nou să voteze pentru o Românie normală, să voteze pentru Klaus Iohannis. Nu ne-am pus o dorinţă care ar fi candidatul pe care l-am dori pe locul al doilea, bineînţeles că exit-poll-urile dau candidatul PSD în turul doi, cu atât mai clare vor fi apele. Va candida reprezentantul centrului şi al dreptei împotriva candidatului stângii, al vechiului Partid Comunist, şi cred că acesta este cel mai important lucru fiindcă românii înţeleg unde vor să se îndrepte România", a mai afirmat senatorul Cristian Chirteş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.