Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD Botoşani, Doina Federovici, a votat un preşedinte care pune oamenii pe primul loc

Doina Federovici Facebook
Doina Federovici

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Doina Federovici, a declarat, duminică, după ce şi-a exprimat dreptul de vot la primul tur al alegerilor prezidenţiale, că românii au nevoie de "un preşedinte implicat şi care pune pe primul loc oamenii", potrivit AGERPRES.

"Românii merită un preşedinte care să fie implicat, să fie alături de ei, care pune întotdeauna pe primul loc oamenii şi nevoile lor şi nu unul care să fie interesat doar de o parte din cetăţeni şi să ignore cetăţenii care nu îl votează. Lucrurile bune nu se pot face decât dacă asculţi pe fiecare, te apleci la problemele persoanei şi apoi faci tot ce ţine de tine să le rezolvi. România trebuie să continue programele de creşteri de venituri, reducerile de impozite, stimularea tinerilor antreprenori, dotarea şi modernizarea spitalelor, aşa cum s-au realizat toate aceste măsuri în ultimii trei ani", a afirmat Federovici.

Aceasta a arătat că îşi doreşte un preşedinte care ştie să oprească valul de austeritate, însă, în acelaşi timp, să fie "un bun român, cu o credinţă de neclintit în valorile democraţiei".

Liderul PSD din Botoşani a lansat şi un apel către alegători să meargă la vot, subliniind că "viitorul comunităţii noastre depinde de implicarea fiecărui cetăţean".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.