Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu va candida la primărie: 'Vreau să fiu Piedone al comunei'

Click
dolanescu

Ionuț Petrescu, presupusul fiul nelegitim al regretatului Ion Dolănescu, își dorește o schimbare profesională. Se zvonește că bărbatul vizează funcția de primar în comuna Siliștea, județul Teleorman, renunțând astfel la cariera sa în muzică.

„Vreau să candidez ca primar în comuna Siliștea. Acum vedem ce o ieși la alegerile din iunie. Acum încep demersurile ușor, usor. Mi-am propus ca dacă voi câștiga alegerile să fac ce a făcut cel mai bun primar în Sectorul 5, Cristian Piedone, așa vreau eu să fiu pentru comuna respectivă…să fiu Piedone al comunei”, a spus Ionuț Petrescu pentru Click!

Astfel, Ionuț Petrescu își promite concetățenilor din comuna în care candidează numeroase îmbunătățiri legate de organizarea mediului înconjurător și de condițiile de trai ale locuitorilor.

„Așadar, stimați locuitori ai comunei noastre, vă chem ca, împreună, să facem comuna prosperă, dinamică, modernă, curată, sănătoasă, frumoasă, educată și performantă. Vă asigur că veți găsi în mine un apărător al caracterului multireligios, multietnic si multicultural al acestei comune. Vă asigur de preocuparea mea specială că dimensiunea culturală, artistică și sportivă a comunei să se amplifice, la nivelul potențialului său.

În mod punctual, îmi asum cu această ocazie că voi face tot ce este necesar pentru a implementa diferite activități sportive și artistice. Contați pe sprijinul meu în demersurile în agricultură, reabilitarea școlii și grădiniței, înfiintarea unui sediu al Poliției Locale pentru patrulare 24 ore din 24 ore, vor fi montate camere de luat vederi pe stâlpi pentru siguranța cetățenilor, semnale luminoase de circulatie, construirea unui târg protejat de ploaie și viscol”, așa arată o parte din proiectul și promisiunile lui Ionuț Petrescu.

Luptă să demonstreze că este copilul lui Ion Dolănescu

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, celebrul solist de muzică populară care a încetat din viață în 2009 la vârsta de 65 de ani din cauza unui infarct, afirmă că acesta este tatăl său biologic. Mama lui Ionuț Petrescu, fosta bucătăreasă a regretatului artist, a trecut în neființă în 2019, fără a dezvălui identitatea tatălui său natural fiului ei.

Astfel, Ionuț încearcă să facă față singur tuturor obstacolelor și să demonstreze că este fiul lui Ion Dolănescu, chiar dacă presupușii săi frați, Ionuț și Dragoș Dolănescu, refuză să discute cu el despre acest subiect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.