Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prețul Bitcoin poate crește numai dacă investitorii continuă să strângă criptomonede (Analiză)

Stewards Law
bitcoin

Bitcoin ( BTC ) vede o „resetare” a comportamentului investitorilor la 30.000 USD, iar tendința trebuie să continue ca să provoace o creștere a prețurilor.

Potrivit Ecoinometrics, singura modalitate este „sus” pentru BTC / USD dacă hodlerii continuă să acumuleze monede.

Date „interesante” indică o nouă cerere. Analizând cine a cumpărat monede de la începutul ultimei curse în octombrie 2020, Ecoinometrics a arătat că se produc schimbări majore în comparație cu anul trecut.

La început, investitorii mai mici, sau „peștii mici”, strângeau criptomoneda. Acest lucru a început când Bitcoin a trecut de maximul său istoric de 20.000 de dolari și a continuat până la noul vârf de 64.500 de dolari.

Cu 20.000 de dolari, însă, investitorii mai mari au început să vândă, deși nu în cantități suficiente pentru a pune capăt cursei.

Investitorii mari sau ”Balenele”, pe de altă parte, au adăugat presiune pe vânzare după ce BTC / USD a atins 30.000 de dolari pentru prima dată. Rezultatul, spun analiștii, a fost punctul culminant la maximele din mai.

„Se pare că 30.000 de dolari sunt un nivel cheie care a oprit tendința acumulării de monede de către balene”, a comentat Ecoinmetrics.

Motivul pentru care presiunea pe vânzare a fost preluată în cele din urmă, ar putea sta cu sentimentul că marii investitori, balenele ar câștigă bitcoin „prea mult, prea curând” și că piața a fost astfel considerată nedurabilă.

Acum, când Bitcoin a coborât la 30.000 de dolari, investitorii, mari și mici, cumpără din nou.

„Balenele și peștii mici au început să strângă din nou, în timp ce alte categorii au devenit neutre”, descoperirile continuă.

„Dacă această interpretare este corectă, atunci ceea ce am avut cu această corecție este o resetare. Dacă această tendință de acumulare va continua, există o singură direcție pe care Bitcoin poate merge și asta a fost. ”

Această perspectivă oferă un contraargument tonului bearish luat de mulți comentatori din piață în ultimele câteva săptămâni.

Legat de acest lucru: prețul Bitcoin se va rupe „în această săptămână”, spune comerciantul cu țintă de 38.000 de dolari.

Chiar și modelul clasic al prețului stoc-la-flux și- a exprimat preocupările de invalidare, lucru pe care creatorul său îl neagă , în timp ce activitatea a fost marcată de volume mici și de o lipsă de suport solid de peste 30.000 USD.

Între timp, solicitările pentru o mișcare majoră a prețurilor nu sunt insuficiente , cu speranțe pentru o mișcare ascendentă persistentă, în ciuda alunecării criptomonedei sub 32.000 de dolari miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.