Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Previziune SF a directorului Uber: Cu ce vehicule s-ar putea circula în SUA, în următorii ani

metropotam.ro
Uber

Directorul general al Uber Technologies, Dara Khosrowshahi, anticipează că în Statele Unite vor apărea maşini zburătoare, în următorii 10 ani, relatează Bloomberg.

”Vor fi oameni care vor zbura în jurul Dallasului, Texas. Cred că se va întâmpla în următorii 10 ani”, a afirmat Khosrowshahi la conferinţa de tehnologie DLD din Munchen. Aceasta a fost prima apariţie publică în Europa a lui Khosrowshahi, de când a devenit CEO al Uber, anul trecut.

Citește și: Încă o țară din UE cere aderarea României la Schengen: 'Cum poate să fie Grecia, iar România să nu fie?'

Revenind pe pământ, şeful Uber a spus că aglomeraţia din trafic este una dintre problemele la a căror rezolvare poate contribui Uber, de exemplu prin creşterea numărului de vehicule electrice. Taxiurile autonome în totalitate se află totuşi la o distanţă de 10-15 ani, din cauza eforturilor necesare pentru crearea de hărţi 3D şi a costurilor ridicate ale senzorilor, a explicat acesta, conform News.ro.

Uber intenţionează să se extindă în acest an în mai multe oraşe din Germania, dar o va face cu mai multă precauţie şi în dialog cu autorităţile, companiile şi industria locală de taximetrie, după ce a intrat pe piaţă prea agresiv, a spus  Khosrowshahi.

Citește și: Abia acum s-a aflat motivul renunțarii la Gabriela Cristea: Ce salariu are Bianca Drăgușanu la Kanal D

”Vom trece de la dezvoltarea cu orice preţ la dezvoltarea responsabilă”, a spus Khosrowshahi, în timp ce taximetrişti locali protestau în faţa clădirii, fluierând în semn de protest faţă de concurenţa companiei americane.

Criza de cultură corporativă din interiorul Uber era atât de gravă anul trecut, încât Khosrowshahi nu a avut nevoie să convingă pe cineva că este necesară o schimbare. În prezent, Uber este hotărâtă să facă ceea ce trebuie, a spus şeful companiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.