Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Previziune sumbră a unui preşedinte executiv PSD: Alegerea primarilor în două tururi va declanşa 'marea ciolaniadă'

pn psd pnl

Preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că alegerea primarilor în două tururi nu dezavantajează PSD chiar aşa de mult cum cred cei de la PNL şi consideră că între cele două tururi vor avea loc negocieri intense, "marea ciolaniadă".

' Nimeni în istoria Europei nu şi-a permis, în ultimul an de zile, numai zic în ultimele cinci luni de zile, să modifice legile electorale. Dacă PSD-ul făcea aşa ceva, toată România era în stradă, toată Piaţa Victoriei era în stradă. Aştept să văd şi acum românii că ies în Piaţa Victoriei! Văd că acum nu se mai ţine cont de recomandările Comisiei de la Veneţia. Facem alegeri anticipate şi modificăm legile după sondaje sau după propriile noastre interese. Sunt foarte interesaţi de alegerea primarilor în două tururi care, sincer, pe noi nu prea ne dezavantajează aşa mult cum speră dânşii, pentru că vor să înceapă negocierile, vor să înceapă cea mai mare ciolaniadă din România. În momentul în care primarii se aleg în două tururi, între cele două tururi încep negocierile, preşedinţii consiliilor judeţene, cei care nu vor face majorităţi şi vor fi aleşi din rândul consilierilor, dacă nu au majoritate în CJ, încep negocierile, ciolaniada", a declarat Marian Mina, potrivit Agerpres.

Citește și: BREAKING Gheorghe Dincă, amenințat cu moartea și huiduit la Tribunalul Olt

El a adăugat că de ce a fost acuzat PSD "acum se face înzecit", iar speranţa stă în moţiunea de cenzură.

"Aşteptăm moţiunea de cenzură depusă de PSD care are foarte mari şanse să treacă, îmi doresc să ne reîntoarcem la guvernare în primul rând să continuăm ce am început şi pentru a repara cât au reuşit oamenii ăştia să strice în două-trei luni de zile", a concluzionat Marian Mina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.