Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezentat ca un 'as în mânecă' în campanie, uitat după alegeri: Românul care a fluidizat traficul din New York afirmă că Nicuşor Dan nu-i mai răspunde

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan

Prezentat în presă, înainte de alegerile locale, ca "asul din mâneca" lui Nicuşor Dan, care va rezolva problema traficului din Bucureşti, Michael Horodniceanu este românul care a câștigat respectul americanilor cu modul în care a pus pe picioare infrastructura din metropola New York. Renumitul profesor a povestit la Antena 3 cum a fost contactat de Nicuşor Dan pentru un proiect menit a rezolva problema traficului din Capitală după care brusc şi fără nicio explicaţie primarul General al Capitalei nu i-a mai răspuns la telefon.

Michael Horodniceanu, profesorul care ar fi putut rezolva traficul infernal din Capitală a mărturisit că proiectul i-a trezit interesul pentru că vrea să facă ceva pentru oraşul în care şi-a petrecut copilăria.

"Am vrut să donez din timpul meu şi din cunoștințele mele pentru a face ceva pentru Bucureşti. Am revenit de câteva ori în oraş şi am constatat că traficul era o nenorocire. Am stat la un hotel pe Calea Victoriei şi am vrut să mergem la o nuntă şi mi-a luat o oră şi ceva ca să ajung acolo. A fost neplăcut. E o nenorocire", a spus profesorul Michael Horodniceanu.

"Am vrut să creez ceva optimal pentru oraş. Şi i-am oferit viitorului primar, la timpul respectiv un ajutor probono, dar din cauza COVID-19 nu am mai putut să ajung. Timpul a trecut, am încercat să iau legătura cu Nicuşor Dan. Nu am avut succes. De obicei, dragostea cu sila nu se face. M-am gândit că, contribuția mea pentru oraş şi ţară ar fi pentru că am copilărit acolo. Dacă voi fi contactat, voi contribui. Vreau să las o amprentă în ţara în care m-am născut", a spus profesorul Michael Horodniceanu la Sinteza Zilei.

Întrebat dacă se pot face lucruri pentru traficul din Bucureşti cu investiții mici, profesorul a spus că prima etapă tine de administraţie care nu necesită investiții, dar necesită schimbări în modul în care se abordează problema traficului mai ales la nivel de administraţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.