Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima acţiune de campanie a lui Klaus Iohannis

iohannis

Întrebat de ce a început campania electorală la Sibiu, prin inaugurarea unui loc de joacă pentru copii, într-un cartier mărginaş al oraşului, Klaus Iohannis a spus: "Mi s-a părut cel mai potrivit aşa, fiindcă ceea ce se numeşte cartea mea de vizită este Sibiul, nu altceva. Şi faptul că avem acum un loc de joacă nou, după părerea mea foarte frumos, cred că este un început de campanie aşa cum ne-o imaginăm noi, sibienii. Alţii au altă imaginaţie şi au început altfel, dar eu cred că dacă vorbim despre România lucrului bine făcut, e bine să începem cu un lucru bine făcut. Şi acesta este un lucru şi bine făcut şi, din discuţiile cu oamenii de aici, şi bine primit."

Primarul Iohannis a inaugurat vineri, în cartierul Valea Aurie aflat la periferia municipiului Sibiu, cel mai modern loc de joacă pentru copii şi primul cu dotări pentru bebeluşi. Edilul şef al Sibiului a precizat cu această ocazie că şi în acest an, municipalitatea a investit în jur de un sfert de milion de lei, pentru amenajarea locurilor de joacă pentru copii. Potrivit lui Iohannis, în urmă cu doi ani, primăria a investit 400.000 de lei în locurile de joacă din cartiere.

"Acesta este primul loc de joacă cu dotări specifice pentru copii sub trei ani", a explicat Klaus Iohannis. El a recunoscut că s-a gândit să amenajeze spaţii de joacă şi pentru copiii de până la trei ani, după ce în urmă cu un an, un tată i s-a plâns că nu există locuri de joacă pentru bebeluşi în Sibiu.

Klaus Iohannis îşi va continua vineri campania electorală chiar în holul Primăriei municipiului Sibiu, unde îşi va lansa autobiografia "Pas cu pas". Acest eveniment este o premieră pentru Primăria Sibiu şi pentru primar, care va da autografe pentru prima dată în cei 14 ani de când conduce administraţia municipiului Sibiu.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.