Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima declaraţie a Elenei Udrea după ce a născut: ' Aproape nu înțelegeam că deja se născuse'

udrea

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, care a născut joi o fetiță, a declarat, pentru MEDIAFAX, că se simte foarte bine, copilul este sănătos, are aproape trei kilograme și că e gata să plece acasă.

"Totul a fost pe repede înainte. Ne-a luat prin suprindere pe toți. S-a întâmplat totul în 5 ore. Nu am avut timp de emoții. Plus durerile de la nașterea naturală. Aproape nu înțelegeam că deja se născuse. Copilul e foarte bine, complet sănătos, avea deja peste 8 luni, cu aproape trei kilograme, 50 cm, este considerată un copil mare la vârsta lui. Eu sunt foarte bine. Nu am dormit, nu mi-e somn, sunt gata să plec acasă", a declarat, pentru MEDIAFAX, Elena Udrea.

CITEȘTE ȘI: Cum DISTRUGI viitorul copilului tău FĂRĂ SĂ ȘTII

Cel care a anunțat că Elena Udrea a născut o fetiță a fost iubitul acesteia, pe Facebook.

"Astăzi ora 14:00, micuța Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere și a venit pe lume! Sunt un tătic fericit și avem o fetiță frumoasă și sănătoasă ( se pare că seamană cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aștept să îmi țin fetița în brațe, și le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!", a scris Adrian Alexandrov, pe Facebook.

Elena Udrea este dată în urmărire internațională după ce magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) au condamnat-o definitiv la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. În prima fază, ea a fost dată în urmărire națională după ce s-a sustras executării pedepsei din dosarul Gala Bute. În prezent, Elena Udrea se află în Costa Rica.

CITEȘTE ȘI: Schimbarea bruscă a vremii, PERICOL pentru sănătate: La ce dureri poţi fi supus .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.