Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima fotografie cu Aleksandr Lukaşenko 'la comanda' forțelor armate, publicată de presa de stat după speculațiile privind starea sa de sănătate

Telegram
Aleksandr Lukasenko

Un canal de ştiri de stat din Belarus a publicat luni o fotografie cu preşedintele Aleksandr Lukaşenko (68 de ani) în vizită la un centru de comandă militar, în prima sa apariţie publică după speculaţiile privind starea de sănătate a liderului belarus, potrivit Reuters.

Canalul Telegram Pul Pervogo, canal de stat ce informează despre activităţile lui Lukaşenko, a anunţat că preşedintele belarus a întreprins o vizită de lucru la o bază a comandamentului central al forţelor aeriene.

În fotografie, Lukaşenko apare cu un bandaj la mâna stângă.

Unele publicații din Belarus au relatat că șeful statului a fost chiar internat în spital.

content-image

Primele semne

Konstantin Zatulin, prim-adjunct al Comitetului țărilor CSI din Duma de stat a Rusiei, a declarat pentru Sky News că Lukașenko are probleme de sănătate. „Faptul că era bolnav a fost evident chiar și în timpul paradei de la Moscova”, a spus el. „Știu că este bolnav, dar nu sunt autorizat să-i distribui diagnosticul”, a adăugat acesta.

Lukaşenko a apărut slăbit în timpul ceremoniilor militare de la Moscova, pe 9 mai, şi nu a participat la un dineu oferit de Vladimir Putin. De atunci, el nu a fost văzut în public şi chiar a lipsit de la festivităţile naţionale din Belarus, duminică, iar aceasta a alimentat speculaţii, neconfirmate oficial, că Lukaşenko ar fi fost internat într-un spital.

Lukaşenko conduce Belarus din 1994.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.