Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima MĂSURĂ după nunta groazei de la care 18 nuntași au ajuns la spital

facebook.com
politia

Localul din staţiunea Durău unde 18 persoane au fost rănite după ce balustrada unei terase s-a rupt a fost închis temporar de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Neamţ, totodată unitatea fiind amendată cu 20.000 de lei.

“Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Neamţ s-a autosesizat şi a declanşat o acţiune operativă de control la unitatea în cauză – prestator de servicii de alimentaţie publică. La faţa locului s-a constatat că informaţiile se confirmă – structura din lemn realizată pentru prelungirea terasei şi balustrada aferentă (care deserveşte salonul destinat acestor evenimente) s-a rupt şi a fost afectată integritatea corporală a mai multor persoane”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de către CJPC Neamţ, citat de News.ro.

Sursa citată menţionează faptul că operatorul economic a fost amendat cu suma de 20.000 de lei pentru acest incident. De asemenea, salonul de eveniment şi terasa respectivă au fost închise temporar până la remedierea deficienţelor.

Poliţiştii din judeţul Neamţ au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă in rem în cazul incidentului de duminică seară în urma căruia 18 persoane au fost rănite după ce balustrada de la teresa unităţii s-a rupt.

Trei dintre persoanele rănite sunt în stare mai gravă, avţţnd multiple traumatisme şi fracturi.

Pompierii au fost solicitaţi, duminică seară, să intervină după producerea unui incident la un salon de nunţi din staţiunea Durău, comuna Ceahlău.

Mai multe persoane care participau la o nuntă au fost rănite după ce o balustradă de la terasa unităţii s-a prăbuşit. 15 persoane au fost transportate la spital, trei ajungând cu mijloace proprii la unităţile medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.