Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a Președinției după eșecul moțiunii de cenzură

iohannis ponta rtv.net

Şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, a declarat marţi, în contextul în care moţiunea de cenzură iniţiată de PNL a fost respinsă, că este răspunderea PSD şi a coaliţiei de la guvernare cât mai prelungesc criza din ţară.

Citește și: Barack Obama vine în România

"Din punctul nostru de vedere, Opoziţia şi-a exercitat dreptul constituţional de a depune o moţiune de cenzură în această sesiune. Din acest moment, cel puţin pentru această sesiune, este răspunderea PSD şi a coaliţiei de guvernare de a decide cât mai prelungeşte această criză pe care de la distanţă o percep mai bine în ce priveşte consecinţele ei asupra imaginii României. Este răspunderea PSD şi a coaliţiei în momentul de faţă", a spus Mihalache cu privire la respingerea moţiunii de cenzură.

Citește și: S-a ajuns! Cătălin Predoiu are purtător de umbrelă / FOTO

El a susţinut că Administraţia Prezidenţială colaborează cu Guvernul, conform Constituţiei şi legii.

"Colaborăm în parametrii Constituţiei şi a legii, dar există o evidentă problemă pe care doar PSD se face că nu o vede", a afirmat Dan Mihalache.

Întrebat cu privire la declaraţiile premierului Victor Ponta care a susţinut că relaţiile pe care le are cu preşedintele României, Klaus Iohannis, nu funcţionează aşa cum trebuie şi aşa cum şi-ar dori, Mihalache a răspuns: "Este foarte greu de colaborat cu un prim-ministru trimis în judecată".

Citește și: Asta e BĂTAIA DE JOC a PNL

Consilierul prezidenţial Dan Mihalache face parte din delegaţia care îl însoţeşte pe preşedintele Klaus Iohannis în vizita pe care o efectuează în SUA, cu ocazia summitului ONU.

Moţiunea de cenzură "Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!", iniţiată de liberali, a fost respinsă marţi în şedinţa de plen a Parlamentului, scrie agerpres.ro

Citește și: Cum a vrut Elena Udrea să-l demită pe Victor Ponta / FOTO + VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.