Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție de la vârful PSD după mutarea lui Klaus Iohannis în criza remanierii

Agerpres
PSD

Președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Fifor, a apreciat luni, după ce președintele Klaus Iohannis a spus că propunerile Guvernului pentru ministerele Transporturilor (Mircea Drăghici) şi Dezvoltării Regionale (Lia Olguţa Vasilescu) vor fi refuzate din nou, că s-a intrat în al treilea an „de asediu asupra Guvernului”.

„Si uite asa, blocada impusa asupra Guvernului continua. Presedintele Iohannis refuza din nou numirea celor doi ministri nominalizati de premierul Dancila, la Transporturi si la Dezvoltare. Conteaza ca titularii celor doua ministere trebuiau sa fie deja la Bruxelles sau ca, in continuare, este blocata activitatea a doua dintre cele mai importante ministere? Conteaza ca se aduc grave prejudicii de imagine Romaniei, care tocmai a preluat oficial Presedintia Consiliului UE?

Desigur, nu. Pentru presedintele Iohannis conteaza un singur lucru: obstructionarea cu orice pret a activitatii guvernamentale. Si uite asa, am intrat deja in al treilea an de asediu asupra Guvernului. Din pacate, cei care au de pierdut din politica iresponsabila a Cotroceniului sunt doar romanii. Si aceasta tara. Acestea sunt lucruri care, este evident, nu au reprezentat si nu reprezinta nimic pentru presedintele statului. Pentru domnul Iohannis important este un singur lucru: un nou mandat, cu orice pret!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.