Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacţie a lui Ghiţă, acuzat de DNA că l-ar fi mituit pe Ponta

ponta ghita

Deputatul Sebastian Ghiţă a avut o primă reacţie la noul dosar în care Victor Ponta este acuzat că a primit 220.000 de euro de la un om de afaceri pentru a-l pune pe listele USL. Omul de afaceri ar fi chiar Ghiţă, care respinge acuzaţiile şi susţine că totul este o acţiune împotriva PRU, formaţiune care vrea să-l propună din nou pe Ponta pentru funcţia de prim-ministru.

Vezi și: ALERTĂ - Victor Ponta, pus de DNA sub control judiciar. Ar fi luat 220.000 de euro

„Am citit comunicatul DNA acum şi, aşa cum mă aşteptăm, acuzaţiile vizează o vizită a fostului prim-ministru al Marii Britanii în România, acum 5 ani. Practic, acuzaţia este e că i-am dat mită lui Ponta, să-l aducă pe fostul prim-ministru Tony Blair, pentru ca mai târziu să fiu "confirmat" pe liste. Ideea că fostul prim-ministru Tony Blair participă la operaţiuni de spălare de bani este iar una halucinantă”, a declarat Sebastian Ghiță, pentru stiripesurse.ro.

Deputatul acuză „puterea din România” că vrea să blocheze proiectul PRU și participarea lui Victor Ponta la acesta. Ghiță taxează și lipsa de reacție a PSD la noile probleme penale ale lui Victor Ponta.

„Este evident că proiectul Partidul România Unită este un proiect care deranjează. Este o platformă unde toţi românii vor putea să-şi audă vocea. Este evident că această acţiune a puterii din România, vechi şi noi totodată, este menită să-l blocheze pe Victor Ponta să participe la acest proiect. Îmi pare rău că văd că doar PRU reacţionează şi că PSD se preface că nu înţelege ceea ce se întâmplă. Partidul România Unită va continua să se pregătească pentru alegerile parlamentare, iar principala idee cu care vom merge în faţa românilor va fi că Victor Ponta va fi iar prim-ministrul României”, a mai declarat Ghiță.

Vezi şi: Prima reacție a lui Crin Antonescu, după chemarea lui Ponta la DNA pentru listele USL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.