Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima veste bună pentru Guvernul Ciolacu: vin 2,8 miliarde de euro din PNRR / Anunțul făcut de noul ministru al Finanțelor

AdobeStock
euro-bani

"Din informaţiile pe care le am, săptămâna viitoare va fi emis avizul pentru Cererea de plată numărul 2. Termenele pentru ultimele două jaloane din cerere vor fi respectate, a spus Marcel Boloş la schimbarea de cabinete.

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, fost ministru al Proiectelor Europene, a anunţat, joi seară, că săptămâna viitoare va fi emis avizul pentru Cererea de plată 2 din PNRR, iar termenele stabilite de Comisia Europeană pentru îndeplinirea ultimelor două jaloane va fi respectat.

Marcel Boloş a fost întrebat, joi seară, despre Cererea de plată din PNRR şi a afirmat: „Din informaţiile pe care le am, săptămâna viitoare va fi emis avizul pentru cererea de plată numărul 2”.

Acesta a reiterat ideea că banii nu sunt pierduţi. „Am spus că este o perioadă în care ne suspendă, nu pierdem cele 140 de milioane de euro, din 2,8 miliarde de euro. Abia îi aşteptăm la Ministerul Finanţelor şi, sigur, că termenul de 6 luni, cât va fi fixat de Comisia Europeană, să ducem la bun sfârşit măsurile prevăzute în cele 2 jaloane, îl vom respecta”, a mai declarat ministrul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.