Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima victimă pe care o face Marea Neagră pe litoralul românesc în 2023: Un scafandru bulgar care pescuia rapane a murit înecat

merg.in
Lacul costinesti

Un bărbat de 53 de ani a fost scos, miercuri, din Marea Neagră, în zona pontonului de pe Lacul Costinești. Medicii au încercat să îl resusciteze, dar, în final, l-au declarat decedat. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 14 iunie, în Costinești, lângă hotel Cris, acolo unde a avut loc un incident. Potrivit informațiilor publicate de  Replicaonline.ro, victima este un scafandru bulgar, care pescuia rapane și scoici în apele teritoriale ale României, alături de un grup.

Miercuri, în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost scos din Marea Neagră, în zona pontonului de pe Lacul Costinești. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că este vorba de un bărbat, de 53 de ani, aflat în stare de inconștiență, anunță IPJ Constanța.

„La fața locului au sosit un echipaj SMURD și unul din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, care au efectuat manevre de resuscitare, în urma cărora bărbatul a fost declarat decedat”, potrivit comunicatului.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.