Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar PSD: L-am huiduit pe Oprișan că s-a delimitat de Dragnea. Acum îmi pare rău, a fost penibil pentru imaginea PSD, dar ne-a luat valul

Libertatea.ro
oprisan marian

Un primar PSD din județul Timiș a povestit pentru STIRIPESURSE.RO că majoritatea delegaților din județ, inclusiv el, l-au huiduit și fluierat pe Marian Oprișan la Congres pentru că vrea să țină lecții de morală deși e duplicitar. Primarul comunei Iecea Mare, Liviu Tomulea, regretă acum incidentul de la Sala Palatului și zice că a fost un moment „penibil” pentru PSD într-un eveniment de o asemenea anvergură dar că la momentul respectiv pe social-democrați i-a luat „valul”:

  • Am fost acolo. Noi eram în rândurile mai din spate. Nu pot să zic că au fluierat chiar toți primarii și delegații din Timiș, dar marea majoritate au fluierat. Aveți cuvântul meu de onoare că s-a fluierat.
  • De ce? În primul rând pentru poziția duplicitară a dlui Oprișan, mulți au fost supărați că s-a dezis de Dragnea și acum iar vine să ne țină lecții de morală. Aia a fost supărarea. Aia am auzit și când am ieșit afară la țigară. S-au supărat colegii de discursurile lui și de pozițiile duplicitare. Sincer, am fluierat și eu, am huiduit că au huiduit toți. Nu ne așteptam la așa ceva, nu a fost nimic premeditat. Nu toată lumea are o părere bună despre dl Oprișan, cu tot respectul pentru experiența dumnealui în administrație.
  • Oprișan a venit să zică câtă dreptate a avut el când a zis că Dragnea nu a fost bun. Când a fost dl Dragnea președinte nu a avut curaj să ia poziție fermă în fața lui și nici măcar prin presă nu am văzut. Asta a fost, asta s-a simțit între colegi și asta e părerea mea. Nu toată lumea l-a huiduit, să nu se înțeleagă greșit.
  • A fost și o chestie penibilă, dar a fost și de val. Sincer, îmi pare rău că s-a întâmplat, mai ales la un eveniment de asemenea anvergură. Totuși trebuie să dăm dovadă de oameni cu caracter. Dar cred că valul ne-a luat pe toți. Am fluierat și eu și am huiduit. Nu ne-am așteptat să aibă discurs. Nefiind candidat pe vreo listă, asta a fost, cam astea au fost motivele. A fost un impuls.
  • Pana la urma a fost urat pentru ca nu da bine pentru partidul nostru. Trebuie sa aratam ca suntem un grup de oameni cu capul pe umeri si suntem un partid puternic care a si facut ceva pentru tara asta. Sincer, am o foarte mare parere de rau pentru dl Dragnea, pentru ca in localitatea mea de cand a fost dansul la conducere am facut istorie.

Citește mai multe despre episodul cu Oprișan:

VIDEO - Momentul în care Marian Oprișan este fluierat, huiduit și pleacă de pe scenă la Congresul PSD

Oprișan le-a zis ziariștilor că organizația de Teleorman s-a aflat printre cei care l-au huiduit

Dăncilă zice că regreta incidentul si nu este de acord cu asemenea scene

Marian Oprișan, mesaj dur pentru PSD după incidentul din Congres

Șeful PSD Timiș îl contrazice pe Sorin Grindeanu după incidentul cu Marian Oprișan

Marcel Ciolacu îl pune la punct pe Marian Oprișan: 'Cei care au fost fluieraţi de o sală întreagă şi vor să fie în faţă mereu, să îşi facă o autoevaluare' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.