Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei a reziliat contractul de lucrări de la Patinoarul Flamaropol

PMB primaria capitalei

Primăria Capitalei anunță, joi, că a reziliat contractul de lucrări de la Patinoarul Flamaropol deoarece lucrările la acest obiectiv au întârziat foarte mult, iar constructorul nu a făcut nimic pentru a remedia situația, potrivit Mediafax.

"Primăria Municipiului București a luat decizia rezilierii contractului de lucrări la Patinoarul Flamaropol, întrucat lucrările la acest obiectiv de investiții au înregistrat întârzieri majore, iar constructorul nu a luat măsuri pentru remedierea situației. Încă de anul trecut Primăria Municipiului București a solicitat antreprenorului transmiterea unui program de execuție revizuit, justificarea întârzierilor înregistrate, modalitățile de recuperare a acestora, cu precizarea fermă a măsurilor și resurselor ce urmează a fi utilizate, însa, deși au existat numeroase întâlniri între reprezentații PMB și constructor, acesta nu și-a asumat nici un termen", a transmis Gabriela Firea.

Acum urmează expertizarea lucrărilor executate, stabilirea restului de executat precum și lansarea procedurilor de achiziție publică pentru finalizarea obiectivului de investiții.

Citește și: Circulaţia rutieră pe podul de la kilometrul 36 al Autostrăzii Bucureşti - Piteşti a fost deschisă parţial

În prezent, precizează reprezentanții PMB, lucrările la Patinoarul Flamaropol, începute în 2017, sunt executate în proporție de 35%. Au fost finalizate lucrările de fundare, pentru corpurile de clădire A, B, C și D și lucrările de suprastructură ale Corpului A, cu excepția etajului tehnic.

Patinoarul va avea o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 9.500 mp, cu o capacitate de 3.100 locuri, inclusiv VIP. De asemenea, acoperişul viitorului patinoar va fi pietonal, sub formă de relief artificial orientat spre lacul din imediata vecinătate. Pe teren se va asigura şi o zonă de parcare în aer liber pentru aproximativ 82 autoturisme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.