Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei împarte amenzi și avertizări

iarna2

Operatorii de salubrizare din sectoarele 2, 4 şi 6 au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă de 5000 lei fiecare, pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin din Normele de Salubrizare ale Municipiului Bucureşti, informează un comunicat al Primăriei București din data de 18 ianuarie. A fost sancţionată contravenţional şi Administraţia Străzilor cu amenzi în cuantum de 2000 lei, pentru nedeszăpezirea unor parcări aflate în administrare.

Inspectorii Primăriei Capitalei au avertizat 362 de persoane juridice, dintre care 168 de asociaţii de proprietari, pentru că nu au curăţat de zăpadă şi gheaţă trotuarele. Controalele vor continua şi în zilele următoare.

Operatorii de deszăpezire din toate sectoarele Capitalei au declarat că au stocuri suficiente de materiale antiderapante şi că, odată cu scăderea temperaturilor, vor aplica tratamente antipolei, în special în zona rampelor, pantelor şi podurilor.

Reprezentanţii ApaNova au declarat că s-a intervenit în 50 de zone cu acumulări de apă, s-a degajat zăpada din dreptul gurilor de scurgere, iar echipele de intervenţie sunt în continuare în teren.

Trei echipe mobile ale Direcţiei de Asistenţă Socială vor începe în seara de 18 ianuarie, începând cu ora 19, distribuţia de ceai, supa caldă şi haine groase pentru persoanele fără adăpost care nu doresc să meargă în centrele sociale, în prezent în aceste centre fiind cazate 249 de persoane, informează comunicatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.