Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Craiova recrutează personal medical pentru un nou centru de vaccinare

vaccinare

Primăria municipiului Craiova a anunţat, marţi, că recrutează personal medical, respectiv medici, asistenţi şi registratori, pentru desfăşurarea procesului de vaccinare împotriva COVID-19 în centrele deschise în oraş, anunță AGERPRES.

Potrivit Primăriei Craiova, recrutarea personalului se face în conformitate cu prevederile O.A.P. 73/2021 (publicat în Monitorul Oficial cu nr. 103/01.02.2021),.

Şi pentru primul centru de vaccinare primăria a organizat o selecţie de personal în momentul în care medicii din reţeaua şcolară au trebuit să se întoarcă în unităţile de învăţământ, iar pentru acesta au fost depuse 143 de dosare.

Citește și: Nicolae Robu iese la rampă: ‘Am fost mereu alături de studenți în lupta lor pentru gratuitate pe mijloacele de transport public’

Noua selecţie este pentru un alt centru de vaccinare, care se va deschide în perioada următoare tot la Sala Polivalentă, unde este nevoie de 12 asistenţi şi trei medici.

Medicii vor fi plătiţi cu 90 lei/h, asistenţii cu 45 lei/h, iar registratorii cu 20 lei/h. Centrele trebuie să funcţioneze 12 ore/zi, cu cel puţin două ture, în funcţie de disponibilitatea personalului medical.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.