Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Galați montează rastele pentru biciclete în zonele aglomerate din oraș

exploremag.ro
galati

Primăria Galați montează rastele pentru biciclete în zonele aglomerate din oraș. Este o premieră locală în cadrul unui proiect la finalul căruia vor fi instalate 50 de suporturi.

Rastelele sunt montate de Primăria Galați în cadrul unui proiect care vizează încurajarea utilizării de biciclete în spațiile publice. Suporturile sunt așezate în principalele zone de promenadă, în piețe, lângă unitățile de învățământ și la instituțiile importante. Acțiunea a debutat luni și se va încheia în prima parte a anului viitor. La final, în orașul Galați vor exista 50 de rastele pentru biciclete, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Rafila, critici dure în debutul campaniei de vaccinare: ''Festivităţile' au costat, cred, mai mult decât vaccinul'. Când se va vaccina medicul

„Primele rastele pentru biciclete. Încurajăm și susținem mersul pe bicicletă. Am montat deja primele cinci rastele pentru biciclete pe Faleză, la Universitatea Dunărea de Jos, la căminele studențești, la „bănci” și la sediul Primăriei. În total vom avea 50 de rastele în diverse zone publice sau la unități de învățământ, după ce ne-am consultat cu grupurile de bicicliști din oraș. În plus, vom continua să amenajăm și noi piste pentru bicicliști”, a anunțat, pe Facebook, primarul orașului Galați, Ionuț Pucheanu.

Investiția în valoare de aproape 50.000 de lei este realizată cu bani de la bugetul local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.