Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Piatra Neamț pregătește tarabe în Piața Centrală pentru cei care vând verdețuri

vanzare, piata, taraba

Autoritățile din Piatra Neamț au decis să pună la dispoziția micilor comercianți de legume și verdețuri tarabe sociale. Este vorba despre persoanele care își vând produsele pe marginea străzii și care vor fi înștiințate de polițiștii locali despre facilitate, informează Mediafax.

Tarabele sociale pot fi folosite de comercianții care vând cantități mici de legume și verdețuri produse în grădina proprie.

„În Piața Centrală din Piatra-Neamț au fost amplasate tarabe sociale destinate acestora, pentru a-și putea comercializa legumele și verdețurile din grădina proprie în cantități mici. Am luat această măsură, absolut necesară, pentru că ne dorim să le oferim un loc prielnic și sigur pentru produsele lor. Un loc sigur și pentru cei care cumpără. Și evitând astfel comercializarea pe trotuarele sau străzile din apropierea pieței”, a anunțat primarul orașului Piatra Neamț, Andrei Carabelea.

Tarabele sociale sunt în exteriorul pieței, dar în funcție de vreme oamenii vor putea să își vândă produsele și în interior. Repartizarea tarabelor se face de către administratorul pieței în funcție de solicitări și de locurile disponibile. Cei care vor fi găsiți de polițiștii locali cu produse la vânzare pe trotuarele din apropiere vor fi informați cu privire la facilitate și vor fi direcționați către Piață, precizează autoritățile locale, care le recomandă localnicilor să cumpere verdețurile și legumele acestor comercianți.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

„Haideți să fim solidari și recunoscători pentru efortul și migala cu care își îngrijesc produsele. Haideți să cumpărăm de la ei! Au mare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor! Da, mai ales acum în prag de Sărbători, când gospodinele noastre au nevoie tocmai de aceste produse pentru bucatele alese pe care le vom avea pe mese”, a mai spus primarul orașului Piatra Neamț.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.