Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 6 anunță adoptarea bugetului pe 2020

Romania libera
gabriel mutu

Primăria sectorului 6 anunță, printr-un comunicat de presă, adoptarea Bugetului consolidat de venituri și cheltuieli al Sectorului 6 al Municipiului București pe anul 2020.

„În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Sector 6 de astăzi, 21 februarie 2020, a fost aprobat Proiectul de Hotărâre privind aprobarea Bugetului consolidat de venituri și cheltuieli al Sectorului 6 al Municipiului București pe anul 2020.

Bugetul consolidat al Sectorului 6, provenit din surse interne și surse externe, din fonduri atrase constant în ultimii ani, este de peste 1 miliard de lei, în condițiile în care deficitul înregistrat în prezent este zero.

“Votul de astăzi a fost un succes. Investițiile în proiectele de dezvoltare a sectorului rămân prioritare, așa cum au fost în fiecare an, de când am preluat mandatul de primar. Vom investi, în continuare, în reabilitarea termică a imobilelor, modernizarea locurilor de joacă, în infrastructură rutieră, dar și educațională și culturală.

Am prevăzut în buget sumele necesare pentru dublarea burselor elevilor, demararea procedurilor pentru a amenaja un nou parc, în Prelungirea Ghencea, închirierea de spații suplimentare pentru creșe, dotarea unităților de învățământ cu echipamente moderne și multe alte proiecte, dezbătute în prealabil cu membrii comunității”, a spus primarul Gabriel Mutu.

 

Proiectul de buget în format deschis a fost pus în dezbatere publică încă din 16 ianuarie 2020, acesta putând fi studiat atât la sediul instituției, cât și online – www.primarie6.ro” se arată în comunicatul Primăriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.