Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Ciprian Ciucu anunță CONCEDIERI și mai multe pentru o organigramă 'şi mai suplă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat că peste 6 luni va fi nevoie de o organigramă "şi mai suplă" a primăriei, precizând că organigrama adoptată în şedinţa Consiliului Local de joi este "tranzitorie", anunță AGERPRES.

"Organigrama corespunde acestei etape, din punctul meu de vedere, este o organigramă tranzitorie, pentru că, într-adevăr, va trebui să venim cu o organigramă şi mai suplă peste 6 luni. Vom cere mai multă eficienţă, mai multă muncă, mai multe rezultate", a spus Ciprian Ciucu, la şedinţa Consiliului Local de joi.

Citește și: Psihiatrul Gabriel Diaconu îl NIMICEȘTE pe Vlad Voiculescu: S-a COCOȚAT pe cadavre și suferință. Traficul de medicamente e o infracțiune

El a explicat că în această scurtă perioadă de când a preluat mandatul nu s-a reuşit evaluarea competenţelor profesionale ale fiecărui angajat.

"Sunt oameni în Primărie care nu ştiu să folosească calculatorul, sunt oameni în Primărie care nu pot face operaţiuni de bază, care fac greşeli gramaticale, sunt oameni în Primărie care nu au competenţe de bază", a declarat Ciprian Ciucu.

Consiliul Local Sector 6 a adoptat, în şedinţa de joi, un proiect privind reorganizarea compartimentelor aparatului de specialitate al primarului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.