Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul dat dispărut după incendiul care i-a mistuit Primăria a făcut accident în alt județ: A fugit, ulterior, și din spital

Mihai Marin

Mihai Marin, primarul comunei argeşene Beleţi-Negreşti, de la Pro România, dat dispărut de familie după ce un incendiu a cuprins sediul Primăriei, a fost implicat într-un accident rutier în judeţul învecinat, Gorj. Dus la spital, bărbatul a plecat şi de acolo.

"La data de 13 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Politiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că ar fi avut loc un eveniment rutier, soldat cu victime, pe Defileul Jiului. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 53 de ani, din comuna Beleţi, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 66 - Defileul Jiului, din direcţia Petroşani către Târgu Jiu, într-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune cu un parapet de beton, montat pe marginea carosabilului. În urma impactului, a rezultat rănirea victimei, care a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale însă, ulterior, a părăsit unitatea spitalicească, fără încuviinţarea personalului medical”, informează oficiali ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

În urma accidentului, poliţiştii au deschis dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că că bărbatul care a plecat din spital după ce a făcut accident este primarul comunei Beleţi-Negreşti, dat dispărut de familie la câteva ore după ce un incendiu a cuprins sediul primăriei şi două anexe ale acestuia, flăcările distrugând inclusiv documente ale instituţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.