Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Constanța, despre referendum: Mi se pare o ipocrizie ca, fiind într-un partid, să le cer oamenilor să nu vină la vot

Realitatea.net
Decebal Făgădău

Preşedintele organizaţiei municipale Constanţa a PSD, Decebal Făgădău, a declarat, sâmbătă dimineaţa, că şi-a exprimat votul la Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie, alături de soţia sa, pentru că doreşte să fie un exemplu de civism pentru copiii săi, potrivit Agerpres.

"Am mers la vot, împreună cu soţia, pentru doresc să fiu un exemplu pentru copiii mei pe care-i îndemn să se implice în viaţa socială, indiferent de opţiune şi pentru că este o zi de octombrie deosebit de frumoasă. De asemenea, am mers să-mi exprim opţiunea pentru că nu am lipsit niciodată la vreun scrutin. Consider că în 1989 pentru acesta s-au luptat cei care au generat această schimbare de sistem. De data aceasta ne aflăm în faţa unei iniţiative cetăţeneşti şi, din respect pentru cele peste trei milioane de români, am venit să votez. Eu sunt membru al unui partid politic şi partidele politice ajung la putere sau în opoziţie în funcţie de vot. Mi se pare o ipocrizie ca, fiind într-un partid, să le cer oamenilor să nu vină la vot", a subliniat Decebal Făgădău.

Citește și Ludovic Orban, ATAC la Liviu Dragnea în ziua votului: E ultimul care poate să devină un susținător corect și cinstit al acestui referendum

În judeţul Constanţa, în zilele de 6 şi 7 octombrie sunt aşteptaţi la urne peste 600.000 de cetăţeni cu drept de vot înscrişi pe listele permanente de alegători şi, conform IPJ Constanţa, în primele ore ale zilei de sâmbătă nu s-a înregistrat nicio sesizare privind eventuale incidente în desfăşurarea referendumului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.