Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Constanţa propune CL acordarea unui ajutor financiar pentru fiecare dintre cele 7 familii ale persoanelor decedate în incendiul de la SBI

stirileprotv.ro
Vergil Chițac

Primarul Municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, propune Consiliului Local acordarea unui ajutor financiar pentru fiecare dintre cele 7 familii ale persoanelor decedate ca urmare a incendiului produs la Spitalul de Boli Infecţioase, potrivit news.ro.

”Este o nenorocire. Sunt alături de familiile victimelor, de cadrele medicale şi de toţi cei care au de suferit în urma tragediei de la Spitalul de Boli Infecţioase.

Gândurile mele merg către toţi acei oameni nevinovaţi care au pierit în circumstanţe care nu ar fi trebuit să existe niciodată. Ancheta autorităţilor cu privire la împrejurările în care s-a produs incendiul continuă şi o sprijinim cu tot ce ne stă în putinţă”, a declarat, sâmbătă, primarul Vergil Chiţac, într-un comunicat de presă.

Citește și: Martorii GREI ai DNA au DESFIINȚAT-O pe Elena Udrea în sala de judecată: `S-a spus cu subiect si predicat că Elena Udrea era la butoane`...

Primăria Constanţa a precizat că edilul propune Consiliului Local acordarea unui ajutor financiar pentru fiecare dintre cele 7 familii ale persoanelor decedate ca urmare a incendiului produs la Spitalul de Boli Infecţioase.

Deocamdată, autorităţile nu au precizat care va fi valoarea ajutorului.

Şapte persoane au murit, vineri, în incendiul care a cuprins Secţia ATI Covid a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, aflat în subordinea Primăriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.