Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Los Angeles îi va proteja pe imigranţi în faţa lui Donald Trump

Primarul din Los Angeles, Eric Garcetti, a declarat miercuri că îi va primi şi îi va proteja pe imigranţi în faţa preşedintelui ales al SUA Donald Trump şi a dat asigurări că situaţiile a aproximativ 60.000 dintre ei vor fi regularizate, relatează AFP, potrivit agerpres.

'Los Angeles este un oraş deschis pentru imigranţi care vor fi bineveniţi întotdeauna', a declarat edilul democrat în cursul unei conferinţe de presă în Mexic, cu prilejul reuniunii primarilor din grupul C40.

'Mulţi oameni sunt preocupaţi de propunerile preşedintelui ales Donald Trump, în special migranţii, (care se întreabă) dacă familiile vor fi separate, dacă noi vom proteja copiii (...)', a explicat Garcetti.

Citeşte şi: Rusia intră în alertă de RĂZBOI. Măsurile luate în Crimeea sunt fără precedent

Primarul a anunţat că 'situaţiile a 60.000 de locuitori (din Los Angeles) vor fi regularizate' şi că poliţia din oraş nu îi va urmări pe migranţi.

Donald Trump îşi va prelua funcţiile de preşedinte al SUA la 20 ianuarie. În cursul campaniei sale electorale Trump i-a calificat pe migranţii mexicani drept violatori şi traficanţi de droguri şi a promis că va construi un zid la graniţă care va fi plătit de Mexic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.