Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Voluntari a lansat o platformă online în sprijinul cetățenilor

Florin Pandele

Începând din această dimineată, locuitorii din Voluntari precum și toți cetățenii interesați au la dispoziție un instrument prin care pot semnala autorităților orice problemă cu care se confruntă pe raza orașului.

VOLALERT este un proiect dezvoltat de către Instituția Primarului Orașului Voluntari prin care orice disfuncționalitate legată de drumuri, căi de acces, curățenie, câini fără stăpân, apă și canal, transport public, asistență socială, școli și grădiniție, poate fi adusă instantaneu la cunoștința factorilor de decizie din Primărie și societățile subordonate, urmând ca aceștia să dispună în cel mai scurt timp măsurile care se impun.

Proiectul VOLALERT pune la dispoziția cetățenilor o platformă online, http://volalert.ro/, și a o aplicație lansată în Google Play Store, prin care orice persoană, de orice vârstă și cu orice nivel de cunoștințe tehnologice să poată trimite sesizări către autorități cu privire la problemele orașului Voluntari. Aceste sesizări se pot trimite, de pe orice calculator sau telefon mobil conectat la Internet, urmând 5 pași simpli:

1. Alegi categoria si subcategoria problemei

2. Descrii problema semnalată

3. Faci o fotografie și o atașezi sesizării

4. Poziționezi harta în locul în care ai descoperit problema

5. Trimite sesizarea.

Această aplicație este utilă atât pentru cetățeni, care pot sesiza lucrurile care nu funcționează corespunzător în orașul nostru, dar și pentru mine, ca primar, pentru că pot monitoriza foarte simplu modul în care sunt soluționate aceste sesizări. Am convingerea că VOLALERT va contribui activ atât la eliminarea multor probleme punctuale care deranjează cetățeanul, cât și la creșterea gradului de responsabilizare al angajaților Primăriei”, a declarat Florentin Costel Pandele, primarul orașului Voluntari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.