Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul General către edilii celor șase sectoare: Nu risipiți banul public!

razvan Sava

Primarul General Răzvan Sava s-a întâlnit marți, 9 februarie, cu edilii celor șase sectoare din București. Sava le-a cerut primarilor de sector să nu înceapă lucrări de modernizare sau de extindere a unor artere secundare fără a se coordona cu toți deținătorii de rețele, pentru a opri risipa banului public.

„Majoritatea primăriilor de sector și-au aprobat bugetele locale. O componentă importantă a acestor bugete o reprezintă refacerea și modernizarea unor străzi secundare. Le-am cerut primarilor de sector să nu înceapă lucrările de refacere a străzilor secundare fără să se consulte și cu reprezentanții rețelelor de utilități. Trebuie să oprim risipa banului public, iar coordonarea cu reprezentanții companiilor de utilități este un prim pas”, a declarat Răzvan Sava, conform unui comunicat remis PoliticScan.

Primarul General a convocat o nouă ședință pentru săptămâna viitoare, cu primarii de sector, reprezentanții companiilor și regiilor de utilități, la sediul Primăriei Capitalei, pentru a se ajunge la investiții eficiente în infrastructura orașului.

„Le voi cere și reprezentanților companiilor de utilități să întocmească planul de investiții pentru extinderi sau modernizări de rețele, până la sfârșitul lunii februarie. Dacă nu prezintă planul de investiții în termenul solicitat, Primăria Capitalei nu va emite autorizațiile de construire pentru lucrările ce nu au fost prevăzute în acest plan”, a completat Răzvan Sava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.