Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, reacție după ce a fost acuzat că și-a luat încă o casă: 'E a soacrei, plătește rate'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, susţine că nu şi-a cumpărat o locuinţă nouă, ci doar s-a mutat în casa în care trebuia, de fapt, să stea, dar care până acum ar fi fost în reparaţii. Chirica a explicat faptul că locuieşte într-o casă ale cărei rate le plăteşte direct la dezvoltator chiar soacra sa.

„Povestea cu este complet falsă, ca și cu a patra, a treia, a doua etc", se arată într-un comunicat transmis de către Mihai Chirica.

„În prezent locuiesc într-o jumătate de casă duplex care aparține unei persoane juridice, de la care se cumpără în rate anuale imobilul, urmând ca trecerea în proprietate să se facă după plata ultimei rate. (...) Între casa în care am locuit până de curând și acest din urmă imobil nu este nicio relație de proprietate. Ambele aparțin aceluiași proprietar, o persoană juridică, iar în imobilul anterior s-a locuit până la finalizarea reparațiilor din actualul imobil, plătindu-se rate și pe perioada lucrărilor, cheltuieli de întreținere și lucrările executate", a mai transmis Chirica.

Citește și: Pro TV vrea să dea o nouă lovitură! Cu ce vrea să-și anihileze concurența

Potrivit comunicatului, conform contractului pe care soacra lui Mihai Chirica îl are cu dezvoltatorul, cât timp s-au făcut lucrări de reparaţii la casa pe care mama soţiei sale o achită lunar, dezvoltatorul le-a asigurat un spaţiu de locuit similar.

„În toată această perioadă au fost plătite rate pentru imobilul aflat în reparații. Mai mult, aceste reparații au făcut obiectul unui contract suplimentar față de valoarea imobilului care este plătit în rate și s-au achitat costurile de întreținere pentru imobilul în care s-a locuit. În fine, nu există nicio relație contractuală între mine și actualul proprietar, vânzarea în rate se face către doamna Maria Popa, mama soției mele, care va deveni și proprietar după plata ultimei rate!", mai arată primarul Iașului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.