Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Piedone, atac dur la predecesorul său, care l-ar fi denunțat la DNA: 'Ați supt până când ați golit punga comunității, loazelor!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 din București, a fost pus vineri sub urmărire penală de DNA într-un nou dosar penal, fiind dus la audieri de la aeroport, chiar când se pregătea să plece în concediu. Pidone susține că fostul edil șef al sectorului, actualul deputat PSD Daniel Florea, este cel care a făcut denunțul în urma căruia a fost deschis un dosar penal de abuz în serviciu. Primarul îi transmite lui Florea un mesaj dur pe Facebook, în care îl numește „loază” și îl acuză că a furat din banii comunității.

„Domnule...

Iar ai patinat strâmb la mantinela...

Ai făcut pirueta invers, pare-se. Te ajut cu o patina, doua? Ca ai cumpărat patine... de milioane. Din banii oamenilor, artistule. Sunt tot in depozitul ala... Noi, nouțe, cum le-ai lăsat. Ca patinoarul ăla artificial, de UN HECTAR, pe care l-ai cumpărat cu 30 de milioane, TOT DIN BANII COMUNITĂȚII, nu-l putem așeza niciunde, istetule. Ca... n-avem atâta loc liber prin Sector.

Ai cheltuit, distinsule...

Și te-ai jucat cu suveica...

Orice... ori zece, ori douăzeci, ori treizeci.

Ca doar erați stăpâni in casa altora, ma! Si v-ați lins... Și ați supt... pana când ati tulburat tabla înmulțirii și-ați golit punga comunității, loazelor!

Te-ai învățat hulpav...

Știi... Astazi, când m-au luat baietii aia sa-mi arate semnăturile tale... mi-am amintit de coafeza!

Cum ai putut, ma, sa lasi, ditamai LOCALA sectorului... dirijata de coafeza aia mică? Doamne cât am ras... (Ma ierți, dar nu m-am putut abține, juane)

Mereu ți-a plăcut sa faci fandări in liga mică... Știu, stim... Dar in ultima vreme prea ești agitat! Așa ești TU când ți se răcește farfuria? Deh... unele trec cu pastile, altele cu rugăciuni.

Apropos:

Ți-ai pus Așii sa-mi cânte strâmb pe aici, prin mesaje? Imi șoptește STRADA ca tocmai i-ai fericit cu tastaturi noi... Ești bun la trafic de date, mesterica! Țara are nevoie și de tobe! D-aia... aveți liber prin brazda! Arați liniștiti și pompați cu sete! (Sau... cu foame)

Știi... COMUNITATEA îmi recomanda sa-ți pun NENOROCIRILE pe O lista! Și s-O agat la raspantie de drumuri... SA TE DESCOPERE toți așa loaza cum ești... așa loaze cum sunteti!

Acum... fugi la KARAOKE. Știu ca ai program!

Dacă ai timp... bag-o, te rog, și p-aia cu cățelul! Ăla cu parul... creț. Ăla, ma, cu rața din coteț. Exact!

Sa ai mare grija, don artist: Dupa 30 de ani de țambal șubred, publicul a descoperit melodia reala! Si... e mai greu, acum, sa-l păcălești cu playback!

Atenție la mantinela, ca vine bumerangul!”, scrie Piedone pe Facebook.

Procurorii DNA au dispus urmărirea penală față de Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 din București, pentru abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul. Conform unui comunicat transmis de DNA, în ordonanța procurorilor se arată că există aspecte din care rezultă suspiciunea rezonabilă că, după preluarea atribuțiilor de primar al Sectorului 5, Piedone ar fi omis să ia măsurile inerente atribuțiilor prevăzute de lege, determinate de două Hotărâri ale Consiliului local Sector 5 București adoptate în anul 2020 privind salubrizarea sectorului 5, precum și măsurile pentru asigurarea inventarierii, evidenței statistice, inspecției și controlului furnizării serviciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.