Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Piteștiului anunță că FC Argeş a prelungit contractele a 9 jucători şi a transferat alţi 2 de la cluburi din play-off

www.agerpres.ro
stadion Trivale FC Argeș

Clubul de fotbal FC Argeş a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, că a prelungit contractele a 9 jucători din lot şi a transferat alţi 2 de la grupări aflate în play-off-ul ediţiei 2020-2021 a Ligii I.

Cei 9 care au semnat prelungirea sunt Alexandru Greab, Andrei Tofan, Grigore Turda, Deian Boldor, Nicolae Muşat, David Meza Colli, Ionuţ Şerban, Alexandru Işfan, Antun Palic.

Primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că nu poate dezvălui încă numele celor doi jucători transferaţi.

"Am semnat cu Alexandru Greab, Andrei Tofan, Grigore Turda, Deian Boldor, Nicolae Muşat, David Meza Colli, Ionuţ Şerban, Alexandru Işfan, Antun Palic, dar şi cu două nume noi foarte cunoscute. Nu pot să vi le spun până nu se termină campionatul. Sunt de la echipe din play-off şi nu pot să le fac rău oamenilor", a explicat primarul.

În ceea ce îl priveşte pe atacantul Cephas Malele, al cărui contract expiră la 30 iunie, Gentea a spus că i-a făcut ultima ofertă de prelungire a contractului.

"În privinţa lui Malele, vă pot spune că aseară i-am dat ultima propunere a noastră. Dacă o acceptă bine, dacă nu, cu părere de rău, nici noi nu putem mai mult. Noi sperăm să rămână. Oricum negociem cu alţi doi atacanţi cu nume", a adăugat el.

Edilul a mai anunţat că va fi înfiinţată echipa secundă a clubului care va fi înscrisă în Liga a III-a.

"Un investitor din Piteşti căruia nu pot să îi spun numele ne-a adus trei tineri de 18-19 ani care sunt titulari la echipe de Liga a II-a. Ni i-a adus fără nici un ban şi sunt ai noştri definitiv, plus zece copii de 14-15 ani, majoritatea componenţi ai lotului naţional Under-15. Toţi vor juca la Liga a III-a alături de componenţi ai lotului mare pe care Prepeliţă şi Ianovschi nu îi vor folosi", a afirmat Cristian Gentea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.