Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul PSD care s-a fotografiat cu un lanț mare de aur, la gât, a fost JEFUIT: Prejudiciu de mii de euro - FOTO

hoti spargere

Casa primarului Petru Carebia (PSD) din comuna Coşteiu, judeţul Timiş, a fost spartă de hoţi care au furat mai multe ceasuri şi alte obiecte din locuinţă, paguba ridicându-se, protrivit edilului, la aproximativ 10.000 de euro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat, duminică, pentru News.ro că sâmbătă după-amiaza în comuna Coşteiu a avut loc un furt dintr-o locuinţă.

Citește și: EXCLUSIV! Liviu Dragnea, TRĂDAT de un lider important! Cere primarilor vot de susținere pentru Tudose președinte de partid

"Poliţiştii de la Sectia 7 rurală Lugoj au fost sesizaţi de către un bărbat că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi au sustras mai multe bunuri. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat şi încearcă să stabilească autorii faptei şi să recupereze prejudiciul", a declarat Ionuţ Sârbu, conform News.ro.

Potrivit poliţiştilor, este vorba despre locuinţa primarului din comuna Coşteiu, Petru Carebia (PSD), iar hoţii ar fi furat ceasuri şi mai multe obiecte din casă.

Citește și: Un lider PSD din teritoriu anunță: „Mergem cu Firea la prezidențiale!”

Primarul le-a spus poliţiştilor că prejudiciul s-ar ridica la aproximativ 10.000 de euro şi că, cel mai probabil, hoţii i-au spart locuinţa după ce a postat pe pagina sa de Facebook mai multe poze în care poartă un lanţ de aur, gros.

Edilul susţine că iniţial a crezut că hoţii i-au furat şi un lanţ de aur şi o brăţară, dar bijuteriile le-a găsit. "Au intrat prin grădină. Au furat câteva ceasuri. Bijuteriile până la urmă au fost aici. O brăţară şi un lanţ nu le-am găsit, dar până la urmă erau aici”, a declarat primarul.

Citește și: Se pregătește un puci în PSD? Adrian Țuțuianu „sare la gâtul” lui Liviu Dragnea

Primarul susţine că dacă hoţii au crezut că dau lovitura acţionând după pozele de pe Facebook, s-au înşelat. "Cu ce apar pe Facebook? Cu un ceas pe mână. Au crezut că găsesc aici averile lumii. Numai că au întors casa pe dos. În rest nu au găsit nimic. Or fi crezut că am bani. Au crezut că dacă te pui în poză cu un lanţ la gât eşti plin de bijuterii. Fiecare avem unul-două pentru el, pentru familie. Cine ştie ce au crezut că am pe aici. Au întors toată casa. E deranjul şi spaima că şi-au permis să intre în casă”, a declarat primarul a cărui casă este dotată cu camere de supraveghere.

Citește și: Liviu Dragnea, trădat în teritoriu! Liderul care le cere primarilor vot pentru Tudose președinte PSD

Carebia este unul dintre cei mai controversaţi primari PSD. Recent, edilul a fost condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unei persoane după ce şi-a angajat fiica pe postul de bibliotecar la biblioteca din comună. "A dat un concurs, a fost o comisie de la Timişoara. Nu am participat cu nimic. A fost totul ca la carte. A fost angajată cu jumătate de normă pentru că era nevoie de cineva să pună biblioteca la punct. Dacă era de interes, nu o angajam cu jumătate de normă, o angajam cu două norme”, a declarat Carebia pentru Adevărul. Primarul din Coşteiu este şi un traseist notoriu, trecând pe la PC, PNL şi PSD. De asemenea, Carebia a ieşit în evidenţă prin pozele deocheate postate pe Facebook. Petru Carebia a fost recent implicat într-un scandal uriaş, o tânără făcând publice imagini în care primarul apare pozându-se dezbrăcat.

Citește și: CTP îi dă o lovitură sub CENTURĂ lui Alexandru Arșinel! „Să i se scoată rinichiul pe care i l-a băgat Lucan” .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.