Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 5, optimist înainte de discuțiile pe bani de la Ministerul Finanțelor - Ce a reieșit din negocierile cu Teodorovici

facebook.com
daniel florea

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a declarat marţi că din discuţiile purtate zilele trecute cu ministrul Finanţelor Publice a reieşit că municipalităţile îşi vor primi banii din impozitul pe venitul global aşa cum prevede Legea bugetului de stat. 

"Eu aş vrea să primim banii pe care-i avem trecuţi în Legea bugetului de stat, în acel moment toate problemele se vor rezolva. Din discuţiile pe care le-am avut cu domnul Teodorovici zilele trecute a reieşit că, într-adevăr, vom primi banii aşa cum sunt trecuţi în lege, motiv pentru care nu am motive să mă arăt supărat în acest moment. Bineînţeles că aş fi fost fericit dacă i-aş fi avut mai devreme, dar dacă-i vom primi în august încă e bine", a susţinut Florea, înainte de şedinţa conducerii PSD, conform agerpres.ro.

Whirlpool, în centrul unui scandal uriaș - a vândut uscătoare periculoase timp de 11 ani! Decizia luată de compania americană


Primarul Sectorului 5 a adăugat că la Bucureşti procentul din impozitul pe venitul global care urmează să fie acordat Primăriilor de sector şi Primăriei Capitalei este de 50%, iar în ţară - 60%. 

"Avem de luat o parte importantă pe lunile ianuarie, februarie, martie, nişte bani absolut necesari pentru a ne putea derula proiectele şi pentru a putea plăti investiţiile, dar, din discuţiile pe care le-am avut, a reieşit că vom primi aceşti bani, motiv pentru care nu vreau să fac alte comentarii, cred că va fi bine. În acest moment suntem bine", a spus Florea. 

Marţi după-masă, la Ministerul Finanţelor Public, urmează să aibă loc o nouă rundă de discuţii între reprezentanţii autorităţilor locale şi ministrul de Finanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.