Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Timişoarei îl aşteaptă pe Cioloş în PNL: 'Opţiunea îi aparţine'

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat vineri, că îl apreciază pe premierul Dacian Cioloş şi ar dori ca acesta să vină în PNL, afirmând că decizia îi aparţine prim-ministrului.

'Eu îl apreciez şi-l stimez pe domnul Dacian Cioloş şi sunt convins că face o treabă bună din funcţia de premier. Aş fi bucuros să vină în PNL, dar opţiunea îi aparţine, la fel ca şi momentul anunţării ei, dacă va decide să vină în PNL', a afirmat Nicolae Robu.

Citeşte şi: Procuror DIICOT: 'Bica mi-a cerut să interceptez 3 afacerişti şi încerca să dicteze cursul anchetei'

Liderul liberal a subliniat că subiectul privind funcţia pe care ar putea să o ocupe premierul Dacian Cioloş în PNL va fi discutat 'la momentul potrivit'.

'Acestea sunt subiecte care vor fi discutate la momentul potrivit, la fel ca şi funcţia pe care ar putea-o ocupa premierul Dacian Cioloş în PNL, precum şi dacă ar putea fi prezent pe o listă de candidatură la aceste alegeri. Dar deocamdată nu putem vorbi prea mult despre aşa ceva, întrucât chiar domnul premier a declarat că până după alegeri nu se înscrie în niciun partid şi că nu candidează la aceste alegeri. Prin urmare, toate la timpul lor', a adăugat preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu.

Citeşte şi: Ghiţă reacţionează dur la interviul lui Kovesi: 'Minte şi manipulează'

Nicolae Robu a mai precizat că decizia privind desemnarea celui care va ocupa prima poziţie pe lista pentru Senat a PNL Timiş, care i-a aparţinut până acum lui Vasile Blaga, se va lua în Biroul Politic Judeţean al PNL, cel mai probabil joia viitoare, relatează agerpres.

'Săptămâna viitoare vom avea o nouă abordare în BPJ şi vom definitiva lista de candidaţi din această toamnă. (...). Sunt multe modalităţi de abordare a situaţiei create, iar BPJ va opta pentru una dintre ele. Principiul parităţii nu se mai supune la vot, pentru că a fost deja adoptat cu votul a două treimi din BPJ'', a spus Robu.

Citește și: Victor Ponta îl 'deconspiră' pe Dacian Cioloș

El a mai precizat că nu se mai pot înscrie nume noi pe liste, dar nu a exclus posibilitatea ca de la Bucureşti să vină o propunere, în locul lui Vasile Blaga.

'În filiala Timiş a PNL nu poate fi impus nimeni, ci poate fi agreată o persoană sau alta şi nu poate fi agreat oricine'', a conchis Robu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.