Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primaul municipiului Braşov, Allen Coliban, la ieşirea de la urne: 'Am votat cu gândul că urmează patru ani foarte importanţi pentru România'

usr.ro
Allen Coliban

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că urmează patru ani esenţiali pentru dezvoltarea României şi de aceea este important ca, în Parlament, să ajungă oameni competenţi, pentru a se elimina "hoţia din gestionarea banului public", potrivit AGERPRES.

Lockdown după alegeri? Alexandru Rafila: 'Următoarele săptămâni vor demonstra cât de bine a fost gestionată această pandemie'

"Am votat cu gândul că urmează patru ani foarte importanţi pentru România, esenţiali pentru tot ce înseamnă dezvoltarea următoare a ţării noastre, mai ales din perspectiva fondurilor europene. Vom beneficia de cele mai multe fonduri de care România a beneficiat până acum şi, pentru asta, e foarte important să trimitem în Parlament oameni competenţi şi să eliminăm hoţia din gestionarea banului public", a spus Coliban.

În ce priveşte prezenţa la vot, el a afirmat că îi e greu să facă "predicţii", dar a lansat un apel către toţi românii să iasă la urne, pentru că "este un vot prea important pentru a sta acasă".

"Îmi este greu să fac predicţii, mai ales că acest context de pandemie a afectat şi alegerile locale, dar sper ca cât mai mulţi români, toţi românii - că alegerile de astăzi se desfăşoară în condiţii de siguranţă - să înţeleagă că este un vot esenţial pentru următorii patru ani ai României, e un vot prea important pentru a sta acasă", a punctat edilul Braşovului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.