Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele dezvăluiri ale lui Miron Mitrea după ieșirea din pușcărie: Ce a spus fostul ministru

miron mitrea

Miron Mitrea s-a decis să vorbească după ce a ieșit din pușcărie. Fostul ministru a făcut dezvăluiri incredibile după ce a fost eliberat condiționat pentru bună purtare, muncă în folosul comunității și pentru cărțile scrise pe perioada detenției.

"Nu e o plăcere să faci puşcărie, dar nici să spui că e foarte greu. E o chestie de cap. Depinde cum te adaptezi. Dacă vrei să fie foarte greu, e foarte greu. Şi în viaţă sunt nişte reguli pe care trebuie să le respecţi. Dacă vrei le respecţi, dacă nu ajungi la puşcărie. Eu sunt un exemplu bun, nu? Voi vedea ce fac. În orice caz, nu politică. Mi-a ajuns politica. 26 de ani au ajuns. Nici nu s-a terminat grozav, nu?", a spus Miron Mitrea conform Digi 24.

Citeşte şi: IMAGINI ȘOCANTE cu momentul în care un mare artist moare pe scenă

Miron Mitrea a stat un an şi patru luni la închisoare, în secţia exterioară a Penitenciarului Poarta Alba. El a fost acuzat de DNA de luare de mită, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, în legătură directă cu infracţiunea de corupţie, uz de fals. Potrivit procurorilor anticorupție, în perioada 2001-2002, Miron Mitrea ar fi primit de la Irina Jianu foloase necuvenite de peste 900.000 lei în schimbul numirii acesteia în funcţia de şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.